Velkommen til RingholmRingholm
Ringholm 6
4500 Nykøbing Sj.
 

Driftsledelse:
mobil: 23262902
 


Privat: 59910040
mobil: 40886308www.ringholmgods.dk
ringholm@ringholmgods.dk

 


  Aktiviteter:

Planteavl
Kødkvæg
Gartneri
Skovbrug
Jagt, vildt-og naturpeje
----
Jagten er ledig pr.
1. Februar 2025.

Kun skriftlige henvendelser
----
Udlejning af boliger
----
Ringholms roser
forhandles, klik her
---
Ringholms kvalitetstulipaner forhandles, klik her

Ringholms kød forhandles, klik her

INTET DETAILSALG

 

Narcis "Tahiti", sommeren 2007, Jakob Groth Bastiansen

 

Udlejes: Gartneri med mange muligheder

Professionelt gartneri på Ringholm Gods udlejes. Bygningerne, som tidlige- re har været anvendt til stor tulipanproduktion, består af 2 store drivhuse på hver 1.000 m2 samt en 1.508 m2 stor produktionsbygning med høj port. I bygningen er der bl.a. kontorer, mandskabsrum, omklædnings- og toilet- rum og 9 temperaturbehandlingsrum, heraf 6 med mulighed for køl. I pro- duktionslokalet forefindes stort løgsorteringsanlæg, som evt. kan tilkøbes. Udlejer er åben for anden anvendelse end gartneri, f.eks. planteskole, føde- vareproduktion eller opbevaring, ligesom der er mulighed for at forpagte en mindre del af godsets jord i tilknytning til gartneriet.

Ringholm Gods er beliggende naturskønt i Odsherred, som har lang traditi- on for landbrug og fødevareproduktion, herunder grøntsagsproduktion under Lammefjords-brandet. Infrastrukturen er god efter etablering af den nye motortrafikvej på rute 21.

Henvendelse til Nybolig Odsherred på tlf. 5991 1248 for yderligere infor- mation om mulighederne. Læs mere om Ringholm på ringholmgods.dk